BENVINGUTS AL WEB UER PINEDA DE MAR

Fes-te soci!

Un club com el nostre, representat a gairebé totes les categories del bàsquet català i amb tots els jugadors federats, té un nivell de despeses considerable a les que cal fer front cada temporada. Les quotes dels socis son una part dels ingressos necessaris per cobrir aquestes despeses. És evident que a major nombre de socis més ingressos tindrà el club que permetran assolir objectius més engrescadors. És per aquest motiu que el club necessita la teva col·laboració. La teva aportació anual és molt important! FES-TE SOCI !


Per fer-ho només cal imprimir la butlleta d'alta de socis, omplir-la i portar-la a les oficines del club on us demanaran les dades personals i bancàries.

Ens adrecem a tots els socis/es de la UER Pineda de Mar per tal d'informar-vos que ja tenim els Carnets de Soci d'aquesta temporada. Un dels beneficis a què teniu dret per haver renovat el vostre carnet de soci per aquesta temporada, és la d'uns preus especials al Centre Mèdic Pineda, com es pot veure en el dors del mateix carnet.

Els carnets de soci, mantindran el preu de 30€ pels socis adults i 10€ pels socis jubilats i infantils.