BENVINGUTS AL WEB UER PINEDA DE MAR

13/01/2018 - XIIIè Memorial Josep Aragonès

El passat 29 de Desembre la nostra entitat va celebrar el 13è Memorial Josep Aragonès de Minibàsquet al pavelló Nino Buscató. Com cada any, més d’un centenar de nens i nenes de diferents poblacions de Catalunya varen gaudir de l’esport de la cistella amb un torneig que ja és un clàssic de les festes nadalenques. Els clubs que van compartir la jornada amb la nostra entitat varen ser el Círcol Catòlic de Badalona, Club Bàsquet Mollet, Bàsquet Farners, Club Bàsquet Vic i l’Associació Esportiva Boet Mataró. A tots ells els volem agrair la seva assistència i convidar-los a repetir en la propera edició.
Pel que fa a la UER Pineda de Mar hi varen participar 3 dels nostres equips del bàsquet base: el Mini Femení, el Pre-Mini A Masculí i el Mini A Masculí, tots ells amb una posada en escena excel•lent i competint fins el final en cadascuna de les seves competicions. El Mini Femení i el Mini A Masculí es vàrem poder alçar amb la victòria en les finals disputades amb l’AE Boet Mataró i el CB Vic, respectivament. Pel que fa al Pre-Mini A Masculí no va poder aconseguir la victòria però va disputar la final fins el darrer moment davant un molt bon equip, el Círcol Catòlic de Badalona.
Per finalitzar, volem agrair el suport un any més a la família Aragonès i a l’Ajuntament de Pineda de mar per el suport rebut i per fer possible aquesta festa del bàsquet al nostre poble. Esperem poder repetir amb el mateix èxit la temporada vinent.